25 Mar 2010

relaxed and delicate - entspannt und lecker

That's the way I like to work.
Relaxed, delicate food and nice plates.
Worked tonight on a three course menu.

Warm crotin de chovignol served
With a salad of wild herbs in a strawberry vinegar dressing
Accompanied by honey and thyme roasted pine nuts

Sautéed skrei (codfish) with lime flavoured mashed potatoes

And spring vegetables

Apple tarte with a sugar crust, mousse of white port

And ice cream of tahitian vanilla.
Yummy, yummy.

So liebe ich die Arbeit.
Entspannt, leckeres Essen und schön angerichtete Teller.
Es gab ein 3 - Gang Menü.

Warmer Crotin de Chovignol
Mit Wildkräutersalat in Erdbeeressig Dressing
Und in Honig und Thymian gerösteten Pinienkernen

Gebratener Skrei mit Limonen-Kartoffelpüree

Und Frühlingsgemüsen

Karamelisierte Apfeltarte, weißes Portweinmousse

Und Eiscreme von der Tahiti - Vanille

Lecker, lecker.

No comments:

Post a Comment